English
log in op Mijn Witte Paard

Beterschap! (update van Enno)

Tijdens het eerste Fischer random toernooi op 2 januari jl. werd het idee opgevat om een foto te maken van de aanwezige schakers om zo Stephan Blaas en Jan Seeleman een beetje mee te laten genieten. Update: Enno ging op bezoek bij de heren.

(klik hier voor de foto op groter formaat)

Enno ging op bezoek bij de heren en laat weten:

"Maandag 8 januari was ik op bezoek bij Stephan Blaas. Hij is zijn bypassoperatie heel goed doorgekomen en schuift langzaam richting de normaliteit. Er is heel wat aan hem gesleuteld, maar Stephan is optimistisch over zijn toekomst. Bovendien is hij in goede handen van zijn zus Carla.

Eerder was ik al bij Jan Seeleman die ook met hartproblemen kampt. Een verwaarloosde infectie heeft veroorzaakt dat zijn hartkleppen zijn gaan lekken en dat moet nog met een vergelijkbare operatie als die bij Stephan worden opgelost. Jan is nu thuis en moet veel voor onderzoek naar het ziekenhuis. De onzekerheid over de toekomstige operatie valt hem zwaar, maar hij verwacht wel over niet al te lange tijd weer de oude te zijn.

Stephan en Jan: van harte beterschap."

Reacties

Enno Noordhoff (10-01-18 09:23):
Leden die eventueel ook op bezoek bij Jan en/of Stephan willen gaan: zij kunnen via een imeel aan mij (enoordff@kpnmail.nl)inlichtingen inwinnen.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.