Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Strijdend ten onder...

Martin Tolsma | | 0 reacties

Een moedig einde van een moedig seizoen. 31 maart was uur U voor HWP 7. Na de verrassende winst van Heemstede op Aalsmeer werd de deur naar een theoretische ontsnapping uit de degradatiezone bruut dichtgesmeten. Aan ons de "keuze" of we Heemstede of Santpoort 3 met ons mee wilden trekken naar de 3e klasse.

Opportuun zoals het hele seizoen trokken we ten strijde tegen Santpoort en benutten de maximale tijd tot ongenoegen van de concierge van Het Polderhuis in Velserbroek, die toch wel om twaalf uur wilde afsluiten.

Mijn leeuwen met als invaller Evert voor de zieke Sjoerd (beterschap!!) beten zich vast in de stellingen van het altijd lastige Santpoort maar wisten helaas geen bres te slaan. Tja, de ruïne van Brederode staat alweer eeuwen en doorstaat ook de tand des tijds...

Ger knap weer een half punt en Martin Steinhart een bevlogen punt!!! Ik ben heel trots op mijn team dat bovengemiddeld heeft gepresteerd in deze zware competitie. Bijna iedereen heeft een beter TPR dan zijn rating gehaald en 2 punten is zeer verdiend voor HWP7!

Ik kijk uit naar het volgende seizoen in de 3e klasse en ben verheugd dat iedereen ook van de partij wil zijn.

Bedankt voor jullie enthousiasme!!!

Groetjes Martin

Plaats nieuwe reactie

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.