Geen clubavond op dinsdag 29 september

Paul Tuijp | |   Intern |   4 reacties

Nieuwe maatregelen om het coronavirus uit te bannen raken onze clubavond. Jeugdtraining en competitie zijn voor dinsdag 29 september afgelast.

Clubgenoten!

Jullie hebben deze maandagavond wellicht ook de persconferentie aangehoord van Mark Rutte en Hugo de Jonge.
De nieuwe maatregelen die zij hebben aangekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maken het niet mogelijk om dinsdag 29 september onze competitie te spelen. De Sociëteit is een horecagelegenheid waar me met maximaal 30 personen mogen bivakkeren en dat tot 22.00 uur.
Ook voor de jeugd is het momenteel niet mogelijk om met de hele groep training te volgen in de Sociëteit.

We beraden ons de komende week of er mogelijkheden zijn om in een kleiner gezelschap iets te doen. Bij afwisseling bijvoorbeeld. Dit geldt ook voor de jeugd.

Kortom. Dinsdag 29 september, geen competitie in de Sociëteit. Houd je mailbox en de website in de gaten voor aanvullende informatie!

Bestuur HWP Haarlem

Plaats nieuwe reactie

Reacties (4)

 • Jaap Rotte
  Jaap Rotte
  28.09.2020
  Heel jammer, maar heel goed dat je dit zo snel doorgeeft, Paul!
 • Harry Lips
  Harry Lips
  28.09.2020
  Onvermijdelijk, maar zuur. Na een moeilijke start in juli verliepen onze laatste clubavonden m.i. heel coronaproof.
  Ik wens het bestuur veel wijsheid in hun pogingen het clubleven van HWP in stand te houden. In ieder geval gaat een HWP-team zondag weer online schaken op Lichess
 • Rob Mulder
  Rob Mulder
  28.09.2020
  Ja heel jammer dat de clubavond weer onderbroken wordt. Misschien kunnen we over een paar weken weer schaken maar het is natuurlijk allemaal heel onzeker.
  Voor morgen heb ik vast een toernooi gemaakt op chess.com. Recept is hetzelfde, maar let op, ik wil om 8 uur beginnen dus een kwartiertje eerder. Hier is de link: https://www.chess.com/live#t=1598439
  Ik denk erover om ook weer een videochat te organiseren via Google Meet. De links zal ik communiceren via onze chess.com site: https://www.chess.com/club/hwponline
 • David Joziasse
  David Joziasse
  02.10.2020
  Zou het een idee zijn om de eerstkomende weken zeg tussen 19:30 en 22:00 twee wat langere rapidpartijen te spelen (bv. elk 25 of 30 min bedenktijd met evt. increment)? Dan kan je bv. een wit- en een zwartpartij spelen tegen dezelfde tegenstander.
  Om aan de beperking tot 30 personen tegemoet te komen zou je de club in twee helften kunnen verdelen, zodat je toch nog om de andere week "in het echt" achter het bord zou kunnen zitten. Natuurlijk wel met mondkapje op.