Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Barry Brink winnaar Thermoshield Trofee

Paul Tuijp | | Intern | 0 reacties

Barry Brink (Caïssa Amsterdam, rating 2373) is overtuigend winnaar geworden van de Thermoshield Trofee. Alleen Indra Polak hield hem in de kwartfinale op remise. Verder was er geen houden aan.

De finale om de Thermoshield Trofee kende een aantrekkelijk affiche met Barry Brink en Juan de Roda Husman. Juan teerde nog op zijn overwinning van zaterdag tegen een 2300+ speler. Ook met zwart. Aan de andere kant was hij maandag nog wezen feesten in het Patronaat...

Barry met wit is natuurlijk wel een lastige klus. Sowieso lastig. Max Merbis, Bart Gijswijt, en zij speelden nog met wit ook, allebei kopje onder. Het werd tegen Juan wel een spannende partij. Pas beslist in de slotfase toen beide mannen op increment speelden. Barry dus winnaar van de denkbeeldige TT en een enveloppe met inhoud.

Behalve de finale van de zogenaamde Championsleague speelden Ardjan Langedijk en Enno Noordhoff de finale van de Euroleague. Dat werd helemaal een spannende aangelegenheid. De reguliere partij bracht geen winnaar en ook een eerste vluggertje leverde geen beslissing op. Pas bij de tweede vluggerpartij viel de beslissing in het voordeel van Enno. Daarmee haalde hij een mooie fles wijn op van adverteerder Grapedistrict.

De sponsor kon voor het eerst de prijsuitreiking niet meemaken. Een businesstrip naar Oostenrijk zat in de weg. Hopelijk leverde dat goede handel op en kunnen we de strijd om de Thermoshield Trofee nog lang organiseren!

Hoe dan ook weer dank aan de mannen van Coateq!

Plaats nieuwe reactie

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.