Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Peter Beerens de grootste cupfighter!

Paul Tuijp | | Intern | 2 reacties

Peter Beerens is de nieuwe bekerkampioen. Na 5 zeges op rij moet ook Ben de Jong er in de finale aan geloven. Proficiat Peter!

Peter is ook een verdiende winnaar. Zo schakelde hij op weg naar de finale onder andere Jan Seeleman, Harry Lips en René Duchêne uit. En alleen bij de laatste was hij in gevaar. Volkomen terecht dat Peter trots is op de bekerwinst!

De finale is allesbehalve een walk-over. Ben is ook met zwart gevaarlijk en onberekenbaar. En ook hij had een prima winnaar geweest. In zijn rijtje 'slachtoffers' staan onder andere Pepijn Steenbergen, Rob Mulder en Collin Boelhouwer! Maar het gaat in de finale mis met Ben als hij de verkeerde toren zet. Peter profiteert met een kleine combinatie en verzilvert zijn voordeel met vaste hand.

Peter heeft al beloofd meer van zijn bekeravonturen met ons te willen delen, maar daarvoor moeten we nog even wachten op het verschijnen van het Jaarboek.

Plaats nieuwe reactie

Reacties (2)

  • Harry Lips
    Harry Lips
    12.05.2016
    Gefeliciteerd Peter! Een mooie triomf voor HWP 2, met twee spelers uit hun gelederen in de finale. En schrale troost voor mij: ik heb van de uiteindelijke kampioen verloren.
  • Niels Bernecker
    Niels Bernecker
    14.05.2016
    Ben en Peter, Gefeliciteerd met het behalen van de finale! ps. leuke foto!