Rapidkampioenschap HWP 2019 start 28 mei

Harry Lips | |   Intern |   0 reacties

Na het succes van afgelopen jaar is besloten om ook dit seizoen weer af te sluiten met de competitie om het rapidkampioenachap van HWP , te verspelen op vijf avonden na afloop van de interne competitie en het snelschaakkampioenschap. We beginnen op 28 mei en daarna volgen speeldata op 4 juni, 11 juni, 18 juni en 25 juni.

Elke speelavond worden er drie ronden verspeeld. Het speeltempo is 25 minuten per persoon per partij met een increment van 5 seconden per zet.

We spelen in één open groep volgens het Zwitsers systeem. Naast de kampioensbeker zijn er twee ratingprijzen, voor spelers met een rating onder de 1800 en voor spelers met een rating  onder de 1500. Wedstrijdleiders zijn Peter Beerens en Harry Lips.

In verband met een snelle indeling op de clubavond is het van belang dat je je tevoren inschrijft. Dit kan door op een clubavond vooraf je naam toe te voegen op de inschrijflijst op het mededelingenbord of je per e-mail op te geven bij Harry Lips (e-mail harrylips@ziggo.nl) of Peter Beerens (peter-berbel@hetnet.nl).  

Mocht je een of twee avonden niet kunnen meespelen, geen nood. Meld je voor die avonden op de normale manier via de website af. Je krijgt dan een half punt per niet gespeelde ronde als bye, met een maximum van zes byes. Bij niet afmelden voor een avond krijg je een nul voor elke niet gespeelde partij.

We hopen op veel deelnemers en weer een interessante strijd om het rapidkampioenschap van HWP.

Plaats nieuwe reactie

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.