Thermoshield Rapid start dinsdag

Harry Lips | |   Intern |   3 reacties

Het HWP-rapidkampioenschap wordt de Thermoshield Rapid! De naam van onze vaste clubsponsor wordt verbonden aan het over vijf avonden te verspelen rapidtoernooi om het rapidclubkampioenschap. Dat betekent dat er voor de uiteindelijke kampioen naast de kampioensbeker ook een envelop met een (bescheiden) geldprijs klaarligt.

Ook voor de winnaars in de ratinggroepen tot rating 1800 en tot rating 1600 is er een geldprijsje te verdienen. Voor de nummer twee overall en de runner-up in de twee ratinggroepen zijn er prijzen in natura.

Op dit moment hebben al ruim veertig HWP-ers zich ingeschreven. Eventueel kun je je dinsdagavond nog aanmelden, maar liever geef je je tevoren op bij Peter Beerens of Harry Lips. Dat bevordert een snelle indeling op de speelavond.

Je kunt ook meedoen als je een of meerdere avonden verhinderd bent en je je voor die avonden afmeldt via de website. Dat levert (tot maximaal zes partijen) een remise per niet verspeelde ronde op.

Er worden drie ronden op een avond verspeeld met een tempo van 25 minuten per persoon per partij en een bonus van 5 seconden per zet.

Plaats nieuwe reactie

Reacties (3)

 • Enno NoordhoffEnno Noordhoff
  Enno Noordhoff
  28.05.2019
  Het is wel Zwitsers, neem ik aan.
 • matthias rozemond
  matthias rozemond
  28.05.2019
  Ik wil graag meedoen, maar ben geen lid. Weet ook niet wat de data zijn. Met groet,
  Matthias rozemond
 • René in 't Veldsterkveld
  René in 't Veld
  28.05.2019
  5x dinsdag vanaf vandaag