Tim Mazajchik wint HWP rapidkampioenschap

|   Intern |   1 reactie

Begin dit jaar werd Tim Mazajchik lid van HWP. We waren toen net weer open en speelden vooral rapid omdat we vanwege de horecasluitingstijden vroeg moesten stoppen. Al gauw bleek Tim zeer behendig in het rapidschaak en haalde hij ondanks zijn verlate start iedereen in.

Tims uiteindelijke score van 15.5 uit 18 is knap. Toch bleef hij Enno maar een half punt voor. Onze kampioen van vorig jaar toonde ook dit jaar weer zijn vaardigheden in het snellere spel.

Hubrecht completeerde de top drie op enige afstand. Vierde werd Harry, die als enige alle 21 rondes speelde en de vijfde plek was voor Jeroen.

In Groep 2 won Jurriaan Boeren voor Kir Teo en Bas Kamps. Alle drie stonden ze bij de eerste 11 en eindigden ruim boven verwachting. Jurriaan won onder andere van Enno, Hubrecht en Peter.

In Groep 3 won Jurriaan Toning (ook een nieuw lid) vlak voor Isaac Visser, die in de voorlaatste ronde knap remiseerde met Tim en zo de competitie spannend hield. Willem de Ruig, geen liefhebber van dit speeltempo, werd wel derde.

Plaats nieuwe reactie

Reacties (1)

  • Collin Boelhouwer
    Collin Boelhouwer
    02.07.2022
    Lekker bezig, Tim!