GP Bekers voor Jelle, Floris, Sipke, Ezra en Dhruv

|   Jeugd |   0 reacties

Met 14 jongens en meisjes waren de Witte Veulens weer goed vertegenwoordigd op het GP toernooi van de Wijker Toren

Met zo'n opkomst kan het haast niet anders of er gaan een boel bekers mee naar huis. En zo gebeurde ook.

Ezra, Floris en Jelle (vlnr) met hun bekers

Alleen werden er geen hoofdprijzen gepakt en ook was er ditmaal geen HWP'er in groep 1. Maar dat zal binnenkort weer veranderen, want in groep 2 speelden maarliefst 3 Veulens. En ze deden het goed ook.
Jelle Kop werd tweede met 4 1/2 punt net een halfje voor Floris Witlox. Cas Smets was waarschijnlijk nog niet bekomen van zijn KNSB partij de dag ervoor, want met 3 punten scoorde hij minder dan we van hem gewend zijn.

In groep 3 deed Sipke van der Wal van zich spreken. Hij werd tweede met 5 punten en mag zich het volgend GP misschien opmaken voor een groep hoger. Pedro Gomes, die de laatste tijd weer goed op dreef is, eindigde met een 50% score in de middenmoot.
Ook Ezra Ormsby is aan een heel goed seizoen bezig. Met een derde plaats in groep 4 met 5 punten nadert hij de hoogste groepen. Bowe van der Wal haalde 3 punten in die groep, maar dat was niet genoeg voor een podiumplaats.

De laatste beker was voor Dhruv Breimer. Dhruv speelde een prima toernooi en met 5 punten pakte hij een fraaie tweede plaats in groep 6. 
De andere Witte Veulens, Chia Chia Liu, Bo Stassen, Catootje Smets, Ruhan Breimer, Javier Dieker en Kibo Kroese waren dit GP minder succesvol. Maar niet getreurd, het volgende GP laat niet lang op zich wachten. Zondag 5 januar al wordt er weer gespeeld in Sint Pancras.

https://www.nhsb.nl/grand-prix/laatste-uitslagen voor de volledige GP uitslag

Sipke (links) tweede in groep 3

Plaats nieuwe reactie

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.