Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Lid worden?

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van onze vereniging, dan ben je van harte welkom in ons fraaie pand aan de Zijlweg 1 om geheel vrijblijvend op twee dinsdagavonden mee te spelen. De jeugdafdeling van de vereniging speelt tussen 19.00 en 20.00 uur; aansluitend start de interne competitie voor de senioren. Deze is zodanig flexibel opgezet dat je een partij kunt spelen zonder dat je je van tevoren hoeft aan te melden, ook halverwege het seizoen.

De partijen in de interne competitie worden gespeeld volgens het tempo van de Noord-Hollandse Schaakbond, te weten 1 uur en 40 minuten per persoon per partij, met tien seconden extra per zet. De laatste partijen zijn daardoor tussen half 12 en 12 uur afgelopen, en ook daarna blijft de bar nog enige tijd geopend.

Lidmaatschap

De contributie voor het lidmaatschap van HWP Haarlem bedraagt € 145 per jaar (dubbellidmaatschap: € 100; jeugdlid € 95; jeugd-dubbellid € 65). De club is het gehele jaar geopend. De interne competitie loopt jaarlijks van september tot juni, maar ook in de zomermaanden worden diverse activiteiten georganiseerd.

Verder worden er nog incidenteel buiten het schaken om activiteiten georganiseerd, zoals de jaarlijkse schaakfietstocht, de Paul Pancras Memorial waarin schaken en biljarten worden gecombineerd, of zelfs een wijn- of bierproeverij!

Inschrijfformulier

Meteen lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in.