English
log in op Mijn Witte Paard

Lid worden?

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van onze vereniging, dan ben je van harte welkom in ons fraaie pand aan de Zijlweg 1 om geheel vrijblijvend op twee dinsdagavonden mee te spelen. De jeugdafdeling van de vereniging speelt tussen 19.00 en 20.00 uur; aansluitend start de interne competitie voor de senioren. Deze is zodanig flexibel opgezet dat je een partij kunt spelen zonder dat je je van tevoren hoeft aan te melden, ook halverwege het seizoen.

De partijen in de interne competitie worden gespeeld volgens het tempo van de Noord-Hollandse Schaakbond, te weten 1 uur en 40 minuten per persoon per partij, met tien seconden extra per zet. De laatste partijen zijn daardoor tussen half 12 en 12 uur afgelopen, en ook daarna blijft de bar nog enige tijd geopend.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van HWP Haarlem kost € 135 per jaar (dubbellidmaatschap: € 90; jeugdlid € 85; jeugd-dubbellid € 55). De club is het gehele jaar geopend. De interne competitie loopt jaarlijks van september tot juni, maar ook in de zomermaanden worden diverse activiteiten georganiseerd. Daarnaast zijn er geregeld bijzondere activiteiten op de vrijdagavond in het Denksportcentrum aan de Spaarndamseweg: van trainingen en toernooien tot teambesprekingen of zelfs wijnproeverijen! Verder worden er nog incidenteel buiten het schaken om activiteiten georganiseerd, zoals zaalvoetbalwedstrijden, een schafeltennistoernooi en een jaarlijkse schaakfietstocht.

Inschrijfformulier

Meteen lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in.

Locaties

Sociëteit Vereeniging (clubavond op dinsdag)
Adres: Zijlweg 1, Haarlem

Denksportcentrum 't Spaerne (teamwedstrijden 1e en 2e team op zaterdag)
Adres: Spaarndamseweg 416, Haarlem