7 september: 1e bekerronde

Paul Tuijp | |   2 reacties

Dinsdag de 7e spelen we de 1e bekerronde. Aanmelden is niet nodig, na 20.10 uur binnenkomen wel, zodat de jeugd ruimte heeft om te vertrekken!

Er was opluchting bij de start van ons schaakseizoen. Al om 18.00 uur werd er gestart met de jeugd en om 20.00 uur kwamen er ruim 60 senioren opdagen. Corona was even ver weg. Hoewel we om half 12 aan de laatste ronde moesten beginnen en daarmee minder speelminuten hadden.

Ook opvallend. We konden circa 10 nieuwe leden begroeten én ons Jaarboek 2019/2021 kon aan de leden worden aangeboden. Een prachtig dubbelnummer, waarvan de bijdrage over Godfries Bomans ook al door het Haarlems Dagblad was opgepikt. Op woensdag stonden we in de krant. Mooi werk hoor!

Dinsdag 7 september staat de eerste bekerronde gepland.
Omdat we bij de eerste ronde, rond 20.00 uur, veel drukte zagen vragen we de ouders om buiten op de kinderen te wachten en vragen we de senioren iets na 20.00 uur binnen te komen.Zo voorkomen we ongemakkelijke momenten en voelt iedereen zich comfortabel bij het betreden en verlaten van de Sociëteit. 

Plaats nieuwe reactie

Reacties (2)

 • Richard Fritschy
  Richard Fritschy
  3 week geleden
  Wat een geweldig dubbelnummer! Lof, dank en vijf ballen!
 • willem de ruig
  willem de ruig
  3 week geleden
  Ik zou graag willen dat de HWP-site up to date wordt gemaakt. Dank aan de HWP"ers die het prachtige dubbelnummer gemaakt hebben.