Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Friendly BSG-HWP eindigt onbeslist

Paul Tuijp | | HWP KNSB 1 | 0 reacties

Met de verhuizing van bovengetekende naar Bussum én aanmelding bij het Bussums Schaakgenootschap, lag een leuke voorbereidingsmatch tussen de eerste teams van HWP en BSG voor de hand: eerste klasse tegen tweede klasse.

Zo gezegd zo gedaan. Het Bussums Denksportcentrum was zaterdag 2 september beschikbaar en zo kwamen er 9 mannen vanuit Haarlem en omstreken naar het Gooi. Aan Bussumse kant trouwens wel  een vrouw, een Spaanse aanwinst. We werden aangenaam verrast door de gratis consumpties die de thuisclub beschikbaar stelde. Teamleider Bart was onaangenaam verrast, omdat de communicatie van mijn kant te wensen overliet over de kleurverdeling. Daarmee kon de Haarlemse voorbereiding de prullenbak in. Natuurlijk wel een goede mentale oefening, want dit gaat komend seizoen nog wel eens gebeuren...

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Na de eerste ronde stonden we met 6-3 voor. Deels te verklaren doordat we op alle borden wit hadden. In ronde 2 was het beeld precies andersom en eindigde de match dus in 9-9. Hoewel niet iedereen even gelukkig was met zijn spel en/of resultaat, hadden wij gelukkig niemand met twee nullen. Bij BSG was dat lot uitgerekend BSG-clubkampioen Henk van der Poel, beschoren.

Het resultaat was natuurlijk zwaar ondergeschikt aan de teambuilding die we voor ogen hadden. Die teambuilding kreeg een vervolg bij restaurant Dandy Restobar. Volgens mij was het een goede voorbereiding en hebben we nu al bedacht dat we dit volgend jaar een vervolg geven in Haarlem!

Plaats nieuwe reactie

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.