Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

HWP gaat weer Schaakfietsen op 25 juni

Harry Lips | | Club | 0 reacties

Na drie jaar onderbreking door corona-perikelen gaan we de traditie van de HWP-schaakfietstocht weer oppakken. De 17de HWP-schaakfietstocht staat gepland op zondag 25 juni.

Om 10 uur stappen de Witte Paarden bij de Sociëteit op hun stalen rossen voor een fietstocht van ca. 35 kilometer door de mooie omgeving van Haarlem. Onderweg wordt er bij twee pleisterplaatsen aangelegd voor een ontspannen rondje schaak en het bestrijden van hongerklop en uitdroging. De finish is, zoals ook bij twee eerdere edities, in de riante tuin van Peter Zoetemeijer in Heemstede, waar we een laatste ronde schaak spelen en onze dorst lessen. Tot besluit kunnen de deelnemers daar aanschuiven bij een slotmaatijd, zodat ze met gevulde maag ruim voor donker de tocht naar huis kunnen aanvaarden.

Wil je ook meedoen aan deze altijd gezellige en afwisselende tocht, geef je dan op bij organisatoren Peter Zoetemeijer en Harry Lips. Dat kan mondeling op de sociëteit of (bij voorkeur) via een e-mail aan schaakfietstocht@hwphaarlem.nl. Geef hierbij aan of je mee-eet bij de slotmaaltijd. Daarbij kan ook je partner aanschuiven. Voor het eten geldt een eigen bijdage van ongeveer €20 per persoon. We rekenen op goed weer, maar bij echt slecht weer wordt de tocht uitgesteld en krijg je daarover tijdig bericht. Meld je op tijd aan, want er kunnen maximaal 40 fietsers mee.

Plaats nieuwe reactie

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.