Interne competitie enigszins chaotisch van start

Peter Beerens | |   1 reactie

De interne is weer gestart, we spelen weer beker en hebben een rapidavond gehad. Ik denk dat met mij vele HWP-leden, daar erg blij mee zijn. Maar het opstarten na zo’n lange periode gaat niet helemaal vanzelf. Er zijn veel nieuwe leden en ook “oude“ leden moeten er weer even inkomen. Vandaar nog even de procedures van de clubavond.

Er zijn nog steeds COVID-19 maatregelen. Sterker nog, we moeten nu ook een QR-code laten zien in de Soos; zie ook:
https://www.hwphaarlem.nl/over/actueel/nieuws/bericht/hwp-haarlem-speelt-met-qr-code

De Soos sluit tot nader order om 24:00. Er wordt tot 23:30 geschaakt en niet langer. Daarom is het speeltempo aangepast: 1:20 min +10 sec per zet. De klokken hebben dit niet als standaardprogramma, maar het kan wel via programma 28 (het NHSB tempo; 1:40 min +10 sec per zet) snel aangepast worden. Voor degene die niet weten hoe de klok werkt is er:
https://www.hwphaarlem.nl/intern/instellen-klok

Na afloop van de partij ruim je je spullen op en zet deze terug in kast. De rode klokken gaan in de koffer.

Voordat je naar huis gaat reken je af bij de bar. De lijst met “wanbetalers” is (te) lang en dit is een slecht signaal richting de Soos. Hier geldt uiteraard: Wie de schoen past, trekke hem aan.

De HWP interne competitie is dus gestart. Uitslagen en standen staan (meestal dezelfde avond al) op:
https://www.hwphaarlem.nl/intern/clubkampioenschap

De HWP beker is ook weer begonnen. Er zijn nog een paar plaatsen in de eerste ronde voor liefhebbers. Opgeven bij de wedstrijdleider. Uitslagen en programma staan in:
https://www.hwphaarlem.nl/intern/beker/2021-2022

 

De afgelopen avonden waren er 10 leden die zich (niet, laat, incorrect) hadden afgemeld. Dit is vervelend voor de wedstrijdleiding en vooral ook voor je tegenstander. Dinsdag had iemand hierdoor geen tegenstander. Kun je niet, meld je af, via de website, en voor de goede datum. Werkt de website niet, en alleen dan, kun je mij een tekstbericht sturen.
https://www.hwphaarlem.nl/mijn-hwp/afmelden-interne

Rest mij nog iedereen veel schaakplezier toe te wensen in het seizoen 2021-2022. We gaan er een mooi en sportief jaar van maken.

De Wedstrijdleider

Plaats nieuwe reactie

Reacties (1)

  • Bart Gijswijt
    Bart Gijswijt
    3 week geleden
    Nieuwe leden die nog geen inlog op de site hebben, kunnen zich melden via webmaster [at] hwphaarlem.nl.