Laatste nieuws

Paul Tuijp | |   Algemeen |   1 reactie

De derde Coronagolf speelt ons parten en inmiddels is de winter ook nog in volle omvang losgebarsten. De hoogste tijd dat we als Bestuur jullie informeren over de laatste ontwikkelingen bij de club. En per mail, want we gaan elkaar helaas nog even niet zien in de Sociëteit.

In de eerste plaats zijn we natuurlijk heel blij, dat jullie in zulke grote getalen trouw zijn gebleven aan HWP Haarlem! Dank voor jullie loyaliteit!

Daarnaast gaan we natuurlijk is gesprek met het Sociëteitsbestuur over het gebruik en de huur van onze speelzaal.
We gaan er vanuit, dat we jullie komend seizoen een fikse korting kunnen geven op de contributie.

Er wordt nog geschaakt! Er zijn online diverse mogelijkheden, ook tegen andere Witte Paarden. Op Chess.com kun je je als HWP-er registreren en op dinsdagavond aan diverse toernooien deelnemen.
Al 96 HWP-ers gingen je voor!

Er zijn schakers, die liever niet online spelen, maar wel een partij willen schaken.
Een groep van 8 schakers speelt op deze manier een dubbele competitie, inmiddels al 11 weken. De ene week ben je op bezoek en de andere week speel je thuis. De spelers bepalen zelf wanneer ze in die week tegen elkaar spelen. Coronatechnisch is dat mogelijk, want je mag één gast uitnodigen, maar schaken binnen anderhalve meter blijft lastig.
Charles Hensen en Willem de Ruig kun je bevragen over het toernooi of over de mogelijkheden om veilig in de huislijke omgeving een partij te spelen:hensen.charles@gmail.com of wderuig@xs4all.nl 

Voor de fans van het papieren Jaarboek: we verwachten het digitale jaarboek van vorig seizoen te kunnen combineren met de verslaggeving van dit seizoen. En dan brengen we dus weer een papieren versie uit. 
Het staat of valt nog met de kosten die we moeten maken, maar het ziet er goed uit!

Dan hebben we nog het Sponsorbord. Ook hiervoor geldt, dat we heel blij zijn met de steun, maar dat we jullie natuurlijk niet kunnen vragen activiteiten te ondersteunen die we niet organiseren.
Het plan is nu in de zomer weer een nieuwe actie te starten en jullie bijdrage te laten doorlopen tot het einde van 2022. We houden jullie op de hoogte.

Als laatste dan nog de jeugd. De scholen gaan weer open, maar we kunnen niet meteen weer van start met lesgeven of competitie. Ook hiervoor geldt, dat we met het bestuur van de Sociëteit in gesprek gaan om snel open te kunnen en om desnoods via een aangepast programma de jonkies weer aan het bord te laten spelen.

Tot zover weer even.
Blijf gezond en zorg dat anderen gezond blijven!

Plaats nieuwe reactie

Reacties (1)

  • richard fritschy
    richard fritschy
    12.02.2021
    Hoera, ik kan niet wachten op de papieren versie van het jaarboek!