HWP heeft een nieuwe website

Bart Gijswijt | |   Algemeen | 4

Een nieuw seizoen, een nieuwe website! De nieuwe website vervangt de oude, die sinds november 2013 vijf jaar lang trouwe dienst heeft vervuld.

De nieuwe website is volledig responsive, zoals dat heet, wat erop neerkomt dat de weergave zich aanpast aan (de grootte van) het scherm waarop je de site bekijkt. Zo ziet het menu er op mobiel anders uit dan op een desktop en schuiven elementen die op een groot scherm naast elkaar staan, op een telefoon automatisch onder elkaar.

Het volledige archief van de oude site is overgezet naar de nieuwe, inclusief alle reacties op berichten. Als het goed is, zijn je inloggegevens ongewijzigd en kun je je via het ledengedeelte zoals vertrouwd afmelden voor de interne competitie.

Geheel nieuw is de database van spelers met resultaten in de externe competitie. De verslagen van (ten minste) het eerste team (zie hier een voorbeeld) worden verrijkt met gedetailleerde uitslagen waarop je kunt doorklikken naar de persoonlijke pagina's van de HWP'ers. Deze database zal langzaam maar zeker uitgebreid worden met meer data en meer functionaliteiten. In ieder geval zijn de TPR's van Max sinds 2002 veiliggesteld.

Ook de websites van het Haarlemse Meesters Toernooi (meld je meteen even aan) en het Nova College Toernooi zijn meegegaan in de vernieuwing.

Is alles perfect? Nee, de Eeuwige KNSB-lijst (nu onderdeel van een bredere Eregallerij) sorteert bijvoorbeeld niet correct, het Sponsorbord toont helemaal nog niet goed en het is de bedoeling dat het afmelden nog iets gemakkelijker wordt gemaakt. Daarnaast kan het zijn dat er nog aardig wat kinderziektes aanwezig zijn.

Heb je iets gevonden, mail dan s.v.p. webmaster Bart Gijswijt via bart.gijswijt@gmail.com.

Reacties(4)


René in 't Veld9-9-2018, 15:24

Ziet er fris en fruitig uit! Mooi werk :)


Stemmen:0
 
Richard Fritschy3-9-2018, 19:49

Hoera, een nieuwe website én een nieuw schaakseizoen met voor mij nu al als onbetwist hoogtepunt de deelname van Michael Basman aan de Haarlemse Meesters. Basman, de man van de excentrieke openingen en auteur van het door mij geliefde "The Killer Grob" waarin g4 als opening van wit en g5 als opening van zwart wordt beschreven.


Ik bezit geen enkel gesigneerd boek, maar Basman ga ik toch echt om een handtekening in mijn oude exemplaar van "The Killer Grob" vragen.


Stemmen:0
 
Charles Hensen3-9-2018, 13:15

Hij ziet er prachtig uit. Helder, overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Zowel via de website als via de mobiel


Stemmen:0
 
Harry Lips3-9-2018, 11:15

Mooi, Bart!


Ik zal mijn bevindingen melden


Stemmen:0
 

Aantal waarderingen:0