Schaken op dinsdagmiddag in de Sociëteit

Harry Lips | |   Club |   4 reacties

Nu Corona/Mark en Hugo/de wappies/de Zuidafrikanen/de KLM/het OMT/de scholen die open moeten blijven (doorhalen wat niet gewenst wordt) ons onze clubavond door de neus hebben geboord, is er gelukkig een alternatief: schaken op dinsdagmiddag in de sociëteit tussen 13 en 17 uur!

Weliswaar niet weggelegd voor de ongelukkigen die naar school mogen of een baan hebben, maar zeker voor veel HWP'ers een mooie kans, beter dan online-schaken of droevig naar de regen buiten kijken.

We gaan vierkampen spelen op 3 dinsdagmiddagen: 30 november, 7 en 14 december, start om één uur: Eén partij per middag met hetzelfde tempo als in de normale interne (80 minuten per persoon per partij en 10 seconden extra per zet).

Heb je zin en tijd op deze drie dinsdagmiddagen? Geef je dan voor 30 november op bij Willem de Ruig per e-mail (wderuig@xs4all.nl) of per telefoon of Whatsapp (06-24432568). Willem zorgt dan voor de indeling.

NB: Een geldige QR-code blijft natuurlijk nodig om de sociëteit te kunnen bezoeken en we houden de corona-basisregels in acht.

Plaats nieuwe reactie

Reacties (4)

 • Frank Homburg
  Frank Homburg
  28.11.2021
  Leuk plan ik doe mee
 • Rob Mulder
  Rob Mulder
  28.11.2021
  Een heel leuk initiatief, hoewel het voor mij niet mogelijk is om mee te doen. Als het een vervolg krijgt dan kan ik misschien een keer komen.
  Ik zal dinsdagavond wel weer online snelschaak (5 minuten+5 seconden) organiseren voor iedereen die hier zin in heeft. Je kunt je dinsdag vanaf een uur van te voren opgeven via deze link: https://www.chess.com/play/tournament/2763507. Voor iedereen die mee wil doen maar nog niet eerder heeft meegedaan: Je moet eerst een account maken bij chess.com en dan je aanmelden als lid van hwponline, het kost niks. Doe dit nu meteen want de stappen kosten wat tijd.
  Op chess.com is er ook nog het Dagelijks Schaak. Het laatste toernooi, gestart op 21 juni, nadert de finaleronde. Er is nog 1 partij bezig uit ronde 1. Het is nog spannend maar zo te zien heeft deze partij geen invloed op de samenstelling van de finale. Kijk zelf maar: https://www.chess.com/tournament/hwp-dagelijks-4. Ik ben van plan om een nieuw toernooi te starten en zal dat aankondigen op hwponline (https://www.chess.com/club/hwponline)
 • Niels Bernecker
  Niels Bernecker
  30.11.2021
  Wat een Top idee Willem! Heb het superleuk gehad bedankt allemaal!
 • Stijn
  Stijn
  2 week geleden
  Tot hoe. Laat zijn julie open smiddags